Femte säsongen på High Chaparral

Idag var det alltså första dagen på min femte säsong som nybyggarfrun Ester på High Chaparral, vilket i år blir en väldigt annorlunda upplevelse. På grund av rådande restriktioner spelar vi inga föreställningar, utan dagarna kommer istället vara fyllda av interaktiv improteater. Vi har dock repat in föreställningen så den kan spelas ifall restriktionerna hävs, och ett genrep (för ett begränsat antal inbjudna kollegor) kunde vi göra och filmades. Jag hoppas kunna dela med mig av detta lite längre fram i sommar. Annars hoppas jag att vi ses i vilda västern!

68661451_2410592812552440_1888645674380034048_o

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s