RetroTV-podden: Brittiska tv-deckare

Alldeles strax åker jag ner till High Chaparral för min femte säsong, som kommer bli väldigt annorlunda. I dagsläget är det oklart om vi ens kommer få göra premiär på föreställningen eller om vi enbart kommer arbeta som improvisationsskådespelare under sommaren.

I dessa tider känns det därför lite skönt att få prata om något som återkommer varje sommar och som förknippas med just sommaren, nämligen tv-deckare. Det nya avsnittet av RetroTV-podden tar upp sånt som hör de brittiska tv-deckarna till: Varför lyssnar så många kommissarier på opera, och hur många trädgårdsföreningar är Joyce Barnaby egentligen med i?

Avsnittet nås genom att klicka på bilden eller länken nedan.

52835886_2275596049379124_6743119966347722752_o(2)

Avsnitt 8: Brittiska tv-deckare

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s