Milton

Milton beställs enklast via Adlibris eller Bokus, och finns tillgänglig både som inbunden bok och e-bok. Klicka på länkarna nedan så hamnar du rätt.

Beställ Milton via Adlibris
Beställ Milton via Bokus

Om du har frågor angående Milton eller vill beställa en större mängd böcker till en skolklass eller liknande, kontakta mig direkt.


”Boken blandar verklighet och fantasi med en stor portion humor och ovanliga karaktärer. […] Kapitelbok som lämpar sig för högläsning, då varje kapitel är en avrundad episod och språket rytmiskt och lättflytande.” – Elsie Runnö, BTJ

Linnéa Mähler - Milton

Milton är den enda i hela Skandmark som tycker om att vara ute och leka. Alla andra sitter bara inomhus och glor på tv. Alla, utom Farfar. Det finns dock ett litet problem: Farfar har blivit förminskad under ett av Farmors märkliga experiment, och nu har han varit försvunnen i fyra år…

Milton sätter igång med att leta efter Farfar, men kommer han att hitta honom? Och hur ska Farfar bli stor igen?

Milton är en bok jag själv hade velat läsa när jag var 9-12 år; en kapitelbok som blandar verklighet och fantasi med en stor portion humor och ovanliga karaktärer. En tydlig linje mellan det onda och det goda, och som låter läsaren dra egna slutsatser och funderingar. Jag hoppas att ni läsare ska tycka att den är lika rolig som jag gör!

Milton går att beställa via Adlibris och Bokus, både som inbunden bok och som e-bok.

Spara