Postkodmiljonären

Det här handlar inte strikt om mig eller min karriär, men eftersom det verkar som att många nya bekantskaper hittat hit, och jag fått frågor i sociala medier, så vill jag flagga för att jag är med och tävlar i Postkodmiljonären på TV4 nu på lördag. Jag var även med i programmet som sändes i lördags (8/1) men tävlar alltså vidare den 15/1. För er som är intresserade av att se hur det gick för mig är det alltså 19:30 på lördag i TV4 som gäller!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s