Ny artikel för Madame Scandaleuse

Sedan 2013 skriver jag artiklar för det historiska onlinemagasinet Madame Scandaleuse, ofta med fokus på brittisk kunglig historia. Jag är även manusförfattare och speaker till kortdokumentärserien Det kungliga smyckeskrinet som handlar om de olika smyckena i den svenska kungliga smyckesskatten.

Nu såhär mot jul har jag skrivit en ny artikel som handlar om den brittiska monarkens jultal – hur traditionen uppstod och hur den influerat andra kungahus. För er som är intresserade och vill läsa finns artikeln här: Monarkens jultal – en tradition i tiden

A9260FE6-18D8-45E1-BECA-CF7C96B60FF4

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s