Vårkonsert i Cassels, Grängesberg

Nästa lördag den 29 april medverkar jag som solist vid Ludvika musikkårs och Saxdalens manskörs traditionsenliga vårkonsert i Cassels. Efter att ha spelat i trombonsektionen i flera år ska det bli kul att sjunga tillsammans med musikkåren och stor kör.

För er som kan ha vägarna förbi eller som är sugen att gå är konserten kl 17 och biljetter (som köps på plats innan konserten) kostar 160 SEK. Jag kommer bland annat sjunga låtar av Ted Gärdestad, Olle Adolphson och Laleh, och så blir det några guldkorn ur musikalen My Fair Lady.

Varmt välkomna!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s